オーストラリア姉妹校・ニューカッスル大学より招聘教員来学

2018年04月16日 12:00

オーストラリアの姉妹校であるニューカッスル大学より、Jennifer Cook先生が来学されました。
Jenny先生は国際理解科目「アドヴァンス・イングリッシュⅠ」、総合ビジネス・情報学科「オーストラリア研究Ⅰ」、総合ビジネス・情報学科「観光英会話・集中」などの授業を担当。
また、イングリッシュラウンジ(サロン形式の部屋にネイティブスピーカーの教員が常駐し、学生がいつでも英会話や国際交流を楽しめる場)も下記の曜日・時間に担当されます。
・火曜日12:30-16:30
・木曜日12:30-16:30

IMG_6376 - コピー.JPG

【Jenny先生よりメッセージ】

My name is Jennifer Cook. Please call me Jenny.

I come from Newcastle, Australia. It’s is a small city 165 kilometres north of Sydney. It takes about 2 hours by car. I am an English teacher at Newcastle University Language Centre. We teach students from all over the world. Sometimes they come for a short time or sometimes for a longer time to prepare for an undergraduate or postgraduate course in Australia. Newcastle is a good place to study because it has lots of international students and friendly local people. It has beautiful beaches and is close to popular tourist attractions such as the Hunter Valley wine region, the Reptile Park (you can cuddle a koala), and Port Stephens (you can swim with dolphins).

Newcastle University and Shohoku College have had a long relationship.  This is my second time to come here. I was here in 2007.  I arrived on April 10 and I’ll be here until August 5. I’ll teach some English classes and I’ll host English Lounge on Tuesdays and Thursdays. My office is on the 4th floor of Building 1. Please say hello if you see me around the campus or come to my office for a chat!  I look forward to meeting you!